Schoorsteenrenovatie

Antonis Dakonderhoud is gespecialiseerd in het renoveren van schoorstenen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 3939 of vul het contactformulier in.
Offerte aanvragen

9

Vestigingen

25 +

Jaar ervaring

10

Jaar garantie

Neem direct contact op

Bel voor snel contact naar 085 065 3939 of vul onderstaand contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
? We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Schoorsteen laten renoveren?

Het bovenste gedeelte van uw dak, uw schoorsteen, vormt een belangrijk sluitstuk in de verwarming en isolatie van uw huis. Als uitstekend onderdeel is het echter ook één van de meest kwetsbare delen van uw dak. Bij schade kan dit directe gevolgen hebben voor de isolatie en constructie van uw dak. Bovendien kan het een oorzaak zijn van lekkage.

Om te voorkomen dat er kleine schade in uw schoorsteen ontstaat, die vervolgens grotere schade aan uw dak veroorzaakt, kijken wij de schoorsteen altijd na bij onze gratis dakinspecties of lekdetectie. Daarnaast zorgen wij ook voor een goede en voordelige reparatie of renovatie, wanneer dat nodig mocht zijn.
Voorkom lekkage bij de schoorsteen
Veiligheid voorop
10 jaar garantie
Er zijn meerdere onderdelen aan uw schoorsteen waar wij aandacht aan besteden. Zo kunnen er bijvoorbeeld microscopische scheurtjes in de stenen zitten, kan een loszittend loodbeslag lekkage veroorzaken, maar kan het ook zijn dat er schade is aan de voegen, het bovenplateau of de kap. Door onze 25 jaar kennis en ervaring weten wij precies waar we op moeten letten en hoe wij uw schoorsteen zo kunnen renoveren dat hij weer tiptop in orde is.

Onze dakdekkers hebben meer dan 25 jaar ervaring met het renoveren van schoorstenen.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? We staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons 24/7 bellen op 085 065 3939. Voor contact per mail vult u ons contactformulier in.
Offerte aanvragen

Zo ontstaat schade aan de schoorsteen

Schade aan uw schoorsteen kan meerdere oorzaken hebben. Zo kunnen luchtvervuiling, vogels en slijtage kleine schade veroorzaken die, mits dit niet wordt opgelost, grote gevolgen kan hebben. Wij kunnen dit gelukkig tijdig voor u vaststellen tijdens onze gratis dakinspectie.

Echter kan het ook voorkomen dat de schade acuut is, bijvoorbeeld door storm. In een dergelijk geval staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week op 9 locaties voor u klaar.

Nadat uw schoorsteen gerenoveerd is heeft u:
Geen kans meer op vallend metselwerk
Geen kans op houtrot en aantasting van de dakconstructie
Geen kans op naar buiten slaan van brandende deeltjes uit uw schoorsteen
Geen kans meer op schade in huis door lekkage, vocht of schimmel

Zo ontstaat schade aan de schoorsteen

Bij een schoorsteenrenovatie controleren we uiteraard alle facetten van uw schoorsteen, zodat we huidige schade direct goed kunnen repareren en ervoor kunnen zorgen dat de rest van uw schoorsteen goed onderhouden is en toekomstige schade voorkomen wordt. Wij voeren het volgende uit:

- Impregneren van de stenen. dit voorkomt dat vocht in uw schoorsteen kan kruipen door haarscheurtjes in het materiaal van de stenen.
- Voegen nakijken, bijwerken of vervangen. De voegen zijn een van de meest slijtagegevoelige delen van de schoorsteen. Wij werken ze goed bij. Dit zorgt ervoor dat alle onderdelen stevig op hun plek blijven en de constructie stabiel is.
- Lood vervangen. Om te zorgen dat de schoorsteen en het dak rondom waterdicht zijn, is er lood aangebracht aan de voet van uw schoorsteen. Het kan zijn dat dit los is komen te zitten of slijtage vertoont. In dat geval herbevestigen wij het loodwerk of vervangen het voor u. Dit is het eerste onderdeel van uw schoorsteen dat vaak slijtage vertoont, die vervolgens door kan werken in het steenwerk en de voegen eronder. Wij smeren deze opnieuw aan voor u, zodat hij weer helemaal in orde is.
- Schoorsteenkap. Hoewel dit een van de stevigste onderdelen is, kan ook uw kap uiteindelijk slijtage vertonen. In dat geval kunnen wij deze altijd voor u vervangen.
Bel: 085 065 3939Of klik hier voor ons contactformulier

Vraag een offerte aan

Vraag direct een offerte aan of laat uw dak gratis inspecteren. We helpen u graag verder.
Deskundig advies
10 jaar garantie
9 vestigingen
24/7 service
Gratis dakinspectie
Eerlijke tarieven
Hoge klantentevredenheid

Neem vandaag nog contact op

Bel direct met onze klantenservice of vul ons contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel: 085 065 3939Of klik hier voor ons contactformulier
Snel een vrijblijvende offerte nodig?
Bel nu  085 065 3939
of vul ons contactformulier in
Kom direct in contact met een dakspecialist

Wij zijn uw dakdekker uit de regio

Contact opnemen

Snel op locatie bij spoedgevallen

Doordat wij meerdere vestigingen hebben zijn we in geval van nood altijd snel op locatie. Loopt het water naar binnen of vermoed u dat er een daklekkage schade aanricht? Bel dan direct onze 24/7 spoedlijn op 085 065 3939. We komen dan vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is. Met onze 25 jaar ervaring kunnen we altijd een goede en snelle oplossing bieden tegen een eerlijke prijs. Bovendien geven wij u uitgebreid advies op locatie op het gebied van dakonderhoud en eventuele dakreparaties of -vervanging. Uiteraard kunt u ons ook bellen wanneer geen sprake is van spoed maar u wel graag meer informatie of advies wilt over één van onze diensten. Onze dakdekkers staan graag voor u klaar.

Daarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud

We hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen daarom altijd het beste advies geven. Wij bespreken vooraf uitgebreid de situatie en geven u d.m.v. een vrijblijvende offerte advies over de beste mogelijkheden voor uw dak. Is er sprake van een daklekkage of noodgeval? Bel dan direct naar 085 065 3939 voor een snelle oplossing. 
> Klik hier voor een gratis dakinspectie of offerte

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie aan. Een aanvraag is binnen een minuut gedaan. 

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
🔒 We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Dakspecialist in uw regio

Wellicht heeft u nog vragen over onze dienstverlening? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook kunt u gemakkelijk een aanvraag indienen via ons contactformulier om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Er is altijd iemand beschikbaar in uw regio.
Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.

Algemeen- / Spoednummer

085 065 3939

Regionale nummers:

Den Bosch: 073 203 2581
Rotterdam: 010 307 5618
Tilburg: 013 203 2859
Amsterdam: 020 244 0602
Nijmegen: 024 202 2431
Utrecht: 030 227 2394
Eindhoven: 040 304 6373
Den Haag: 070 221 1743
Breda: 076 700 2579

WhatsApp: 06 2552 4440

Bekijk onze projecten

Gecertificeerd
Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd en werken volgens de beste en nieuwste werkwijze uit de branche.
Ervaren
Met onze ruime ervaring op het dak is geen karwei ons te moeilijk. 
Betaalbaar
Door efficiënt te werken kunnen we onze tarieven betaalbaar houden zonder in te leveren op kwaliteit.
Gratis dakinspectie
Voorkom onkosten die voorkomen hadden kunnen worden en laat uw dak gratis door ons inspecteren.

Dit zeggen onze klanten over ons

Uw mening is belangrijk voor ons.

Wij vinden het fijn als u ons vertelt dat we deze inzichten mogen delen en zijn trots op het feit dat we deze beoordelingen met u kunnen delen.
Edwin Vreijdenberger
21 maart 2023

We zochten op heel korte termijn een oplossing om de schuine - en platte daken van ons huis te renoveren en voor te bereiden op plaatsing van zonnepanelen. Antonis Dakonderhoud kon snel komen kijken en adviseerde ons goed over de mogelijkheden van dakisolatie buiten die voldoet aan de overheidsnorm. We hebben de dakpannen laten vernieuwen en meteen geïsoleerd onder de pannen. Verder is het plat dak ook geïsoleerd en vernieuwd en ook de dakkapel is gedaan. Het ziet er prima uit en complimenten van de buren. En merkbaar warmer in huis. Fantastisch dat dit lukte op zeer korte termijn, met een leuke ploeg en in twee dagen klaar. Prima geregeld!

Nino Petersen
10 maart 2023

Top bedrijf had een lekkage en werd snel geholpen door deze toppers. Ik raad dit bedrijf zeker aan!! Nog bedankt jongens ga zo door 💪🏼

Alexander Regeer
7 maart 2023

Een dakdekkersbedrijf waar je gewoon van op aan kunt en doen wat ze beloven. Dakinspectie kon snel worden uitgevoerd en mede vanwege jarenlange ervaring kon er op korte termijn direct een goede en volledige offerte worden aangeleverd. Na opdrachtverstrekking konden ze ook binnen 2-3 weken starten met een compleet nieuw en geïsoleerd dak als eindresultaat. Dus dank hiervoor!

Ronald Stuijfzand
2 maart 2023

Samen met mijn buurman hebben we een nieuw dak met isolatie laten doen door Antonis Dakonderhoud. Alles verliep heel netjes en correct vanaf moment van offerte acceptatie tot aan oplevering van het nieuwe dak. Hardwerkende mannen die in een week het dak gedaan hebben. Duidelijke offerte en afspraken worden netjes nagekomen. Wij zijn tevreden.

Diana van Hal
17 februari 2023

Recensie: Een fijn bedrijf! Heldere communicatie, zeer degelijke dakinspectie, snelle reacties op vragen. Geen lange wachttijden.. Mijn dak is gerenoveerd, van nieuwe dakpannen voorzien en geïsoleerd in een dag! Wel met een ploeg van vier man sterk. Harde werkers en zeer gemotiveerd en deskundig! Prettig in de omgang. Blij met mijn niewe dak. Blij met Antonis Dakonderhoud!

E Vl
12 februari 2023

Mooi dak geworden, snel in reactie en het plaatsen.

berend boogaerdt t hooft
7 februari 2023

Samen met mijn buren hebben we ons dak laten vernieuwen met isolatie en nieuwe daklatten. Super snel gegaan en binnen 3 dagen was de klus gereed

Tim Masselink
6 februari 2023

Zeer tevreden met het werk. Ons dak was toe aan onderhoud en daarom hadden we ze ingeschakeld. Ze komen met een heel team, lift en materiaal en werken super snel en effectief. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Arianne Scholten
6 februari 2023

Antonis Dakonderhoud was snel beschikbaar voor het beoordelen van mijn oude dak. Tevens ontving ik diezelfde dag nog een offerte voor dakisolatie en vervanging van de pannen. Uitvoer van de werkzaamheden is snel en vakkundig gedaan. Het dak ziet er netjes uit en wat ik erg fijn vond is dat de werkzaamheden ook tijdens mijn afwezigheid uitgevoerd konden worden. Ik zou Antonis Dakonderhoud aanraden aan anderen voor dakonderhoud.

databaseenvelopelayers