Dak laten isoleren?

Antonis Dakonderhoud is gespecialiseerd in het isoleren van platte- en pannendaken. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 39 39 of vul het contactformulier in.

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP
WhatsApp ons

  Vraag hier een vrijblijvende offerte of dakinspectie aan

  Dakisolatie

  Stel nou, dat u in één keer veel geld kunt besparen, het milieu kunt helpen door minder CO2 uit te stoten, uw dak brandveiliger maakt en beter beschermt tegen lekkages, uw woning meer waard kunt maken en dat dit alles er bovendien mooi en netjes uitziet? Dan zou u daar toch graag in investeren?

  Energiezuinig en comfortabel wonen

  Door uw dak te isoleren kunt u op de lange termijn veel geld besparen aan stookkosten en onderhoud. Bovendien stijgt de waarde van uw eigendom en loopt u minder risico op schade. Terwijl u profiteert van deze voordelen, zorgt u er bovendien voor dat u minder CO2 uitstoot en minder fossiele energiebronnen nodig heeft. En doordat uw woning minder warmte verliest verhoogt dit uw wooncomfort aanzienlijk. Benieuwd wat u kunt besparen? We leggen het u graag persoonlijk meer informatie. U kunt ons 24/7 bellen op 085 065 39 39.

  Dakisolatie zonder verhoging van uw dak

  Sinds een aantal jaar is er dakisolatie waardoor u het dak niet hoeft te verhogen met isolatieplaten. Deze isolatie bestaat uit verschillende lagen en is speciaal ontworpen zodat u geen aanpassingen aan het dak hoeft te doen. Voorheen werd het dak verhoogd door isolatie platen waardoor er aanpassingen moesten worden gedaan aan loodwerk, nokvorsten, kantpannen/windveren en dakgoten.

  Deze brandvertragende folie, met een hoge isolatiewaarde, is makkelijk aan te brengen op bestaande daken. Hij is zeer dun en dus zijn er geen andere aanpassingen aan uw dak nodig. In de isolatie folie zitten brandvertragende lagen, thermische lagen en waterafstotende lagen. De isolatiewaarden variëren en worden vooraf met de klant besproken zodat die naar de wens van de klant kunnen worden aangeboden. Afhankelijk van de situatie, constructie en leeftijd van uw dak bekijken wij met u de mogelijkheden en brengen aan de hand daarvan vrijblijvend een offerte uit.

  Hoeveel bespaart u per jaar?

  Afhankelijk van de methode die we uitkiezen, zorgt isolatie van uw dak voor een grote besparing per jaar. U bespaart tot 9% aan stookkosten. Met de huidige gasprijzen van gemiddeld €0,79 per m3 kunt u bij een gemiddelde besparing van 1000 m3 voor een gemiddelde eengezinswoning (met 76 m2 dakoppervlak) dus €790- per jaar besparen.

  Hoe gaan wij te werk?

  ✔ Pannen verwijderen
  ✔ Panlatten en tengels verwijderen
  ✔ Dak stof- en ongediertevrij maken
  ✔ Plaatsen van tengels
  ✔ Plaatsen van isolatiefolie
  ✔ Plaatsen van panlatten
  ✔ Terug plaatsen van uw dakpannen

  Vrijblijvende Offerte

  Dakrenovatie-oude-daken-door-ervaren-dakdekker

   Waarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud?

   We hebben 25 jaar ervaring en kunnen u daardoor altijd het beste advies geven. Wij bespreken en bekijken vooraf uitgebreid de situatie, geven u advies over de mogelijkheden voor uw dak en stellen een duidelijke en scherpe offerte op, waarna we uw dak op professionele en goede wijze aanleggen.

   Ook nadat we uw dak hebben gelegd, blijven wij zorgen voor een goed dak boven uw hoofd. Wij voeren gratis een dakinspectie uit en zijn altijd in de buurt in geval van nood. Mocht u vermoeden dat dat nodig is, dan komen wij gratis langs voor een lekdetectie.

   De voordelen op een rijtje

   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt
   ✔ 10 jaar garantie
   ✔ Gratis dakinspectie
   ✔ 24/7 service

   Mocht u meer willen weten of interesse hebben, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

   Gratis Dakinspectie

   vochtvlekken-door-daklekkage-dakreparatie

   Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

   Google Reviews

   We hebben altijd een vestiging in de buurt!

   Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.