Bitumen Dakbedekking

Vooral op platte daken is bitumendakbedekking een populair materiaal. Bitumen, ook wel bekend als roofing of dakleer, is een materiaal dat makkelijk aan te brengen en te repareren is en goed te combineren valt met isolatiemateriaal. Het is goed vochtbestendig en relatief goedkoop.

Bitumen is een materiaal gemaakt uit aardolie, waaraan polyester of glasvlies is toegevoegd. Door de toevoeging van kunststofvezels is het elastischer dan traditioneel dakleer. Het wordt geleverd in rollen, die wij op uw dak aan elkaar branden, of in het geval van een hellend dak in leien. Onze dakdekkers hebben  meer dan 25 jaar ervaring met bitumen dakbedekkingen en kunnen dan ook op professionele wijze uw dak van dit materiaal voorzien. Ook staan we u graag persoonlijk te woord meet meer informatie. U kunt ons 24/7 bellen op 085 065 39 39.

Waarom kies ik voor een Bitumen Dakbedekking?

Bitumen dakbedekking kent veel voordelen en gaat tegenwoordig ongeveer 25 jaar mee. Ondanks de vele voordelen van bitumen is het raadzaam om de dakbedekking regelmatig te controleren. Onweersbuien, UV-straling en andere blootstellingen aan uw dak kunnen er ondanks de vele voordelen toch voor zorgen dat uw dakbedekking kapot kan gaan, met een daklekkage als gevolg. Bitumen wordt in banen aangelegd, waardoor het op de naden gevoeliger kan zijn voor lekkage, vooral als externe factoren, zoals storm of voorwerpen die op uw dak vallen, schade veroorzaken.

Hierdoor is er dus vaker inspectie en onderhoud nodig. Gelukkig bieden wij speciaal hiervoor een gratis dakinspectie en lekdetectie aan, en geven we 10 jaar garantie op uw dakbedekking.

Wij zijn uw Dakdekker uit de regio

bitumen-dakbedekking-renoveren-dakleer-brandenDoordat wij 9 vestigingen hebben in Nederland zijn we in geval van nood altijd bij u in de buurt. Loopt het water naar binnen of vermoed u dat er een daklekkage schade aanricht? Bel dan direct onze 24/7 spoedlijn op 085 – 065 3939. We komen dan vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is. Met onze 25 jaar ervaring kunnen we altijd een goede en snelle oplossing bieden tegen een eerlijke prijs. Bovendien geven wij u uitgebreid advies op locatie op het gebied van dakonderhoud en eventuele dakreparaties of -vervanging. Uiteraard kunt u ons ook bellen wanneer geen sprake is van spoed maar u wel graag meer informatie of advies wilt over één van onze diensten. Onze dakdekkers staan graag voor u klaar.

Vrijblijvende Offerte

Daklekker-branden-totale-bitumen-dakbedekking-vervangen

  De voordelen van bitumen

  ✔ Geschikt voor ieder type dak, ook in het geval van lastige vormen.
  ✔ Relatief goedkoop
  ✔ Makkelijk te combineren met dakisolatie
  ✔ Makkelijke te repareren
  ✔ Bewezen materiaal
  ✔ Lange levensduur
  ✔ Weinig onderhoud

  Waarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud?

  We hebben 25 jaar ervaring en kunnen u daardoor altijd het beste advies geven. Wij bespreken en bekijken vooraf uitgebreid de situatie, geven u advies over de mogelijkheden voor uw dak en stellen een duidelijke en scherpe offerte op, waarna we uw dak op professionele en goede wijze aanleggen.

  Ook nadat we uw dak hebben gelegd, blijven wij zorgen voor een goed dak boven uw hoofd. Wij voeren gratis een dakinspectie uit en zijn altijd in de buurt in geval van nood. Mocht u vermoeden dat dat nodig is, dan komen wij gratis langs voor een lekdetectie.

  De voordelen op een rijtje

  ✔ 10 jaar garantie
  ✔ 25 Jaar Ervaring
  ✔ 9 vestigingen
  ✔ 24/7 service
  ✔ Gratis dakinspectie
  ✔ Altijd in de buurt

  Mocht u meer willen weten of interesse hebben, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

  Gratis Dakinspectie

  Gratis Dakinspectie

  Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

  Google Reviews

  We hebben altijd een vestiging in de buurt!

  Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.