Vogeloverlast op uw dak?

Antonis Dakonderhoud is specialist in het diervriendelijk verhelpen van vogeloverlast. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 39 39 of vul het contactformulier in.

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP
WhatsApp ons

  Vraag hier een vrijblijvende offerte of dakinspectie aan

  Vogelwering

  Naast weersomstandigheden, slijtage en vervuiling is er nog een grote factor die schade kan aanbrengen aan uw dak. Vogels.

  Vogels die een nestje bouwen zijn altijd een verrijking voor de natuur en uw woonomgeving, maar het wordt problematisch wanneer ze daar uw pannen voor uitkiezen. Omdat het in het isolatiemateriaal onder uw pannen warm, droog en veilig is, is dit de ideale plek om een nest te bouwen. Bovendien is het makkelijk om dit nest te vormen, omdat uw isolatiemateriaal goed meegeeft en zacht is.

  Voor uw dak is dit echter rampzalig. Naast de vernieling van uw isolatie en de geluidsoverlast, kan het ervoor zorgen dat uw pannen los komen te liggen en uw isolatie beschadigt. Hierdoor loopt u het risico op hogere stookkosten, maar ook op schimmel, vallende pannen, lekkage, houtrot en schade aan uw dakconstructie of elektrische bedrading. Bovendien kan het zijn dat de mest of een overleden kuiken in het nest veel stankoverlast veroorzaakt.

  Voorkom dat de vogels zich onder uw pannen nestelen.

  Gelukkig hebben wij hier een vogelvriendelijke en makkelijke oplossing voor. Wij zorgen ervoor, door vogelwering te plaatsen aan de onderkant van uw pannen, dat vogels niet naar binnen kunnen en een andere oplossing zoeken, zoals bijvoorbeeld een nestkastje. Deze vogelwerende dakvoetprofielen zijn metalen afsluitingen die wij onder aan uw pannen, de zogenaamde dakvoet, aanbrengen.

  Als bijkomend voordeel gebruiken wij hoogwaardig materiaal, waardoor het er mooi uit ziet en uw dak extra tegen vocht door opspattend water is beschermd.

  Vrijblijvende Offerte

  vogelwering-aanbrengen-onder-dakpannen-door-vogelwerende-dakvoetprofielen

   Hoe gaan wij te werk bij vogeloverlast?

   Na een inspectie stellen wij voor u een reportage op, waarin u kunt zien hoe de huidige staat van de onderste rij pannen is waar de vogels zich meestal bevinden en wat onze prognose voor de komende tijd is en of er onderhoud of reparaties nodig zijn.

   Wij zijn het meest gelukkig als we u na een inspectie kunnen melden dat alles er tip-top uitziet, we u een hand kunnen geven en het enkel nodig is om voor een volgende gratis inspectie terug te komen. Mochten extra werkzaamheden of onderhoud echter noodzakelijk of aan te raden zijn, dan kunnen wij twee dingen doen:

   1. We overleggen ter plekke met u over kleine werkzaamheden en de kosten daarvan, en kunnen dat met uw toestemming nog hetzelfde moment in orde maken.
   2. Wanneer groter onderhoud nodig is, brengen wij u een vrijblijvende offerte uit. U kunt dan met ons een afspraak maken om het werk uit te voeren.

   Waarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud?

   Door onze 25 jaar ervaring weten wij alles over uw dak. We bieden 10 jaar garantie, en hebben 9 vestigingen en zijn dus altijd in de buurt.

   Als u meer wilt weten of een gratis dakinspectie wilt aanvragen, meld u dan direct aan voor een vrijblijvende afspraak! U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak of meer informatie. Bel direct naar de vestiging bij u in de buurt of naar ons algemeen telefoonnummer 085 065 3939.

   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt
   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt

   Gratis Dakinspectie

   totale-dakrenovatie-door-dakdekkersbedrijf

   Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

   Google Reviews

   We hebben altijd een vestiging in de buurt!

   Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.