Dakinspectie nodig?

Benieuwd naar de staat van uw dak? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 39 39 of vul het contactformulier in.

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP
WhatsApp ons

  Vraag hier een vrijblijvende offerte of dakinspectie aan

  Dakinspectie

  Reiniging, onderhoud en tijdige reparatie van schade zijn cruciaal voor uw dak. Voorkomen is beter dan genezen, en kleine problemen kunnen groot worden. Echter begrijpen we heel goed dat u liever niet uw dak op gaat. Omdat deze omgeving voor u gevaar oplevert, al was het maar doordat u een wankele ladder op moet klimmen, en omdat uw ervaring met daken niet altijd zo groot is als die van ons.

  Wij bieden daarom een gratis dakinspectie aan, t.w.v. € 29,95, waarbij we uw dak controleren op onderhoud en gebreken. We zorgen ervoor dat we alles netjes achterlaten en geven een uitgebreide rapportage over de staat van uw dak. Wanneer nodig kunnen we in overleg met u ter plekke nodige reparaties uitvoeren, of een offerte uitbrengen voor eventueel vervolgonderhoud, geheel vrijblijvend natuurlijk.

  Neem Contact op

  Maak direct een afspraak voor een gratis dakinspectie

  We controleren uw dak

  Onze dakdekker controleert uw dak op mankementen.

  Inspectierapport

  U ontvangt van ons een inspectierapport inclusief foto's.

  Vrijblijvende offerte

  U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met prijsindicatie.

  Wat wordt er gecontroleerd

  Tijdens de dakinspectie controleren we uw dak op de meest voorkomende mankementen. Onze dakdekkers weten precies welke onderdelen van uw dak kwetsbaar zijn en waar eventuele lekkages makkelijk kunnen ontstaan. De volgende asp komen uitgebreid geïnspecteerd op aandachtspunten en daklekkages:

  ✔ Dakpannen
  ✔ Platte dakbedekking (dakleer)
  ✔ Dakbeschot
  ✔ Schoorsteen
  ✔ Dakgoten
  ✔ Nokvorsten en kantpannen
  ✔ Dakkapellen

  Na afloop ontvangt u van ons een rapport met daarin onze bevindingen en foto’s. Ook ontvangt u een offerte met daarin een prijsindicatie van de werkzaamheden. De offerte is geheel vrijblijvend en zonder kleine lettertjes, u zit dus nergens aan vast.

  Waarom is een dakinspectie nodig?

  Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Af en toe is het nodig om daaraan onderhoud te plegen. Wij begrijpen goed dat u benodigd onderhoud en beginnende schade niet zelf vast kunt stellen. Daarom voeren wij met liefde gratis een inspectie voor u uit. Zo voorkomen we dat er schade ontstaat door achterstallig onderhoud, of dat eventuele schade die u nog niet opgemerkt had grote gevolgen gaat hebben.

  Heeft u bitumen dakbedekking? Dan is het extra belangrijk om uw dak jaarlijks te laten inspecteren, omdat vooral op de naden risico bestaat voor lekkage en uv-straling de stevigheid van het materiaal kan beïnvloeden.

  Vrijblijvende Offerte

  Gratis Dakinspectie

   Hoe gaan wij te werk?

   vochtvlekken-door-daklekkage-dakreparatie

   Na de inspectie stellen wij voor u een reportage op, waarin u kunt zien hoe alle onderdelen erbij liggen, wat onze prognose voor de komende tijd is en of er reiniging, onderhoud of reparaties nodig zijn.

   Wij zijn het meest gelukkig als we u na een inspectie kunnen melden dat alles er tip-top uitziet, we u een hand kunnen geven en het enkel nodig is om voor een volgende gratis inspectie terug te komen. Mochten extra werkzaamheden of onderhoud echter noodzakelijk of aan te raden zijn, dan kunnen wij twee dingen doen:

   1. We overleggen ter plekke met u over kleine werkzaamheden en de kosten daarvan, en kunnen dat met uw toestemming nog hetzelfde moment in orde maken.
   2. Wanneer groter onderhoud nodig is, brengen wij u een vrijblijvende offerte uit. U kunt dan met ons een afspraak maken om het werk uit te voeren.

   Welke mankementen komen het meest voor?

   ✔ Kapotte of verschoven dakpannen
   ✔ Houtrot bij dakbeschot of panlatten
   ✔ Vogels en ongedierte onder het dak
   ✔ Dakgootlekkage
   ✔ Openstaande randen en scheuren in dakbedekking
   ✔ Kapotte nokvorsten
   ✔ Scheuren in lood- en/ of zinkwerk
   ✔ Schoorsteenlekkage

   Door onze 25 jaar ervaring weten wij alles over uw dak. We bieden 10 jaar garantie, en hebben 9 vestigingen en zijn dus altijd in de buurt.

   Als u meer wilt weten of een gratis dakinspectie wilt aanvragen, meld u dan direct aan voor een vrijblijvende afspraak! U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak of meer informatie. Bel direct naar de vestiging bij u in de buurt of naar ons algemeen telefoonnummer 085 065 3939.

   Waarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud?

   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt
   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt

   Gratis Dakinspectie

   Gratis Dakinspectie

   Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

   Google Reviews

   We hebben altijd een vestiging in de buurt!

   Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.