Dakdekker nodig?

Antonis Dakonderhoud is uw allround dakdekker voor al uw dakwerken. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 39 39 of vul het contactformulier in.

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP
WhatsApp ons

  Vraag hier een vrijblijvende offerte of dakinspectie aan

  Dakdekker

  Antonis Dakonderhoud is het allround dakdekkersbedrijf voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak. Zowel voor onderhoud, renovatie als reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een dakdekker voor het vervangen of isoleren van uw dakbedekking? We zijn zijn gespecialiseerd in:

  Onze dakdekkers hebben  meer dan 25 jaar ervaring met pannendaken en platte daken. Op professionele wijze wordt uw dak van nieuwe dakbedekking voorzien. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? We staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons 24/7 bellen op 085 065 39 39, mailen naar info@antonisdakonderhoud.nl of vul ons contactformulier in.

  Wij zijn uw Dakdekker uit de regio

  bitumen-dakbedekking-renoveren-dakleer-brandenDoordat wij 9 vestigingen hebben in Nederland zijn we in geval van nood altijd bij u in de buurt. Loopt het water naar binnen of vermoed u dat er een daklekkage schade aanricht? Bel dan direct onze 24/7 spoedlijn op 085 – 065 3939. We komen dan vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is. Met onze 25 jaar ervaring kunnen we altijd een goede en snelle oplossing bieden tegen een eerlijke prijs. Bovendien geven wij u uitgebreid advies op locatie op het gebied van dakonderhoud en eventuele dakreparaties of -vervanging. Uiteraard kunt u ons ook bellen wanneer geen sprake is van spoed maar u wel graag meer informatie of advies wilt over één van onze diensten. Onze dakdekkers staan graag voor u klaar.

  Hoe gaan wij te werk?

  Na een grondige dakinspectie stellen wij voor u een inspectierapport op, waarin u kunt zien hoe alle onderdelen erbij liggen, wat onze prognose voor de komende tijd is en of er reiniging, onderhoud of reparaties nodig zijn. Mochten er werkzaamheden of onderhoud nodig zijn, dan kunnen wij twee dingen doen:

  1. We overleggen ter plekke met u over kleine werkzaamheden en de kosten daarvan, en kunnen dat met uw toestemming nog hetzelfde moment in orde maken.
  2. Wanneer groter onderhoud nodig is, brengen wij u een vrijblijvende offerte uit. U kunt dan met ons een afspraak maken om het werk uit te voeren.

  Vrijblijvende Offerte

  Daklekker-branden-totale-bitumen-dakbedekking-vervangen

   Waarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud?

   We hebben 25 jaar ervaring en kunnen u daardoor altijd het beste advies geven. Wij bespreken en bekijken vooraf uitgebreid de situatie, geven u advies over de mogelijkheden voor uw dak en stellen een duidelijke en scherpe offerte op, waarna we uw dak op professionele en goede wijze aanleggen.

   Ook nadat we uw dak hebben gelegd, blijven wij zorgen voor een goed dak boven uw hoofd. Wij voeren gratis een dakinspectie uit en zijn altijd in de buurt in geval van nood. Mocht u vermoeden dat dat nodig is, dan komen wij gratis langs voor een lekdetectie.

   De voordelen op een rijtje

   ✔ 10 jaar garantie
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ 9 vestigingen
   ✔ 24/7 service
   ✔ Gratis dakinspectie
   ✔ Altijd in de buurt

   Mocht u meer willen weten of interesse hebben, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

   Gratis Dakinspectie

   Gratis Dakinspectie

   Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

   Google Reviews

   We hebben altijd een vestiging in de buurt!

   Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.