Dakpannen Vervangen

Dakpannen zijn de populairste dakbedekkingsvorm voor schuine daken. Het is dan ook niet zonder reden dat u ze door heel Nederland ziet. Ze zijn immers kleurvast, weersbestendig en gaan zeer lang mee. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk en bovendien relatief goedkoop.

Dakpannen worden gebakken uit aardewerk of uit beton, en kunnen door hun pasvorm eenvoudig en snel worden gelegd op schuine daken. Ze zorgen voor een goede afvoer van vocht en zijn goed bestand tegen zowel vorst, regen en wind als tegen warmte en zon. Bovendien zijn ze kleurvast en blijven ze er lang mooi uitzien. Afhankelijk van het materiaal gaan ze zo’n 30 tot 50 jaar mee. Daarnaast zijn dakpannen in het geval van schade eenvoudig te vervangen of repareren en zijn ze zeer brandveilig.

Soorten Dakpannen

Er zijn over het algemeen twee soorten pannen, met verschillende eigenschappen:

 • Betonnen pannen
  1. Zijn goedkoper dan pannen van klei
  2. Levensduur +/- 30 jaar
  3. Maatvast
 • Pannen van klei
  1. Makkelijker te onderhouden
  2. Langere levensduur, +/- 50 jaar

Wij zijn uw Dakdekker uit de regio

Dakrenovatie-oude-daken-door-ervaren-dakdekkerOf u nu een nieuw dak wilt laten bedekken met pannen, uw oude pannen wilt vervangen of slechts reparatie of vervanging van enkele pannen nodig heeft, wij van Antonis Dakonderhoud staan voor u klaar. Wij werken al 25 jaar met dakpannen en hebben daardoor een schat aan ervaring opgebouwd met zowel het aanleggen als met het onderhouden en repareren van pannendaken. Wij geven u dus met een gerust hart 10 jaar garantie op ons werk en staan altijd voor u klaar voor onderhoud of reparatie.

Omdat wij schatten aan ervaring hebben op het gebied van en onderhoud, die wij graag met u delen tijdens een gratis dakinspectie, kunnen wij zorgen dat uw dak in een topconditie blijft. Daarnaast kunt u wanneer u een lekkage vermoedt of denkt dat er een risico daarop bestaat altijd bij ons terecht voor een gratis lekdetectie. Mocht er echter acuut schade zijn door bijvoorbeeld storm of externe factoren, dan staan wij 24/7 voor u klaar!

Vrijblijvende Offerte

totale-dakrenovatie-door-dakdekkersbedrijf

  Hoe gaan wij te werk bij een dakrenovatie?

  Wij komen graag bij u langs om te kijken naar het vervangen of nieuw aanleggen van een pannendak. We bekijken de opties voor uw dak, bespreken met u de mogelijkheden en kosten daarvan en stellen vrijblijvend een offerte op.

  Daarna zorgen we uiteraard dat uw dak op professionele en zorgvuldige manier bedekt wordt met pannen en werken we alles netjes af door de pannen te bedekken met een coating die ze beter beschermt tegen vuil, en zorgen we dat de nokvorst en kantpannen er goed bijliggen. Na het leggen geven we u uitgebreid advies over onderhoud en reiniging en vertellen u wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

  Op een rijtje

  ✔ Deskundig advies op maat en op locatie
  ✔ Goede en snelle service
  ✔ Zorgvuldige afwerking
  ✔ Advies over onderhoud
  ✔ 25 Jaar Ervaring
  ✔ 10 jaar garantie

  Hoe gaan wij te werk bij onderhoud of reparatie.

  Ondanks dat wij uw dak goed en professioneel aanleggen, is goed onderhoud altijd van belang. Bovendien kan er schade ontstaan waardoor uw pannen moeten worden gerepareerd of (deels) vervangen. Dit kan bijvoorbeeld aan het licht komen tijdens onze gratis dakinspectie of lekdetectie.

  Mocht dit nodig zijn, dan inventariseren we natuurlijk eerst wat de schade is en hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen. Daarbij controleren we natuurlijk niet alleen de pannen, maar ook het onderliggend materiaal en de dakconstructie. Wij doen u daarna een aanbod voor eventueel onderhoud of voor reparties om vervolgens met uw goedkeuring aan de slag te gaan en te zorgen dat de schade zo snel, voordelig en kundig mogelijk wordt opgelost.

  Ook kunnen we in geval van nood, zoals bij acute schade of wanneer een grondige reparatie langer gaat duren (bijvoorbeeld bij reparatie van de dakconstructie), spoedreparaties uitvoeren. Wat wij ook moeten doen, we zullen er altijd voor zorgen dat we eerst met u bespreken wat er nodig is en wat de kosten zijn, en laten u uiteraard niet in de kou of de regen staan onder uw eigen dak.

  Wij staan 24/7 op 9 locaties voor u klaar, en komen graag langs voor een gratis dakinspectie of lekdetectie.

  Gratis Dakinspectie

  Gratis Dakinspectie

  Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

  Google Reviews

  We hebben altijd een vestiging in de buurt!

  Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.