Last van een daklekkage?

Antonis Dakonderhoud is uw specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 3939 of vul het contactformulier in.

9

Vestigingen

25 +

Jaar ervaring

10

Jaar garantie

Meld hier uw daklekkage:

Bel voor een snelle reparatie naar 085 065 3939 of vul onderstaand contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
???? We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees hier onze privacyverklaring.

Uw daklekkage snel verholpen

U zit rustig in uw huis, maar ziet ineens dat uw plafond vochtig of nat is. Dan kan het zijn dat u last heeft van een lekkage aan uw dak. Uiteraard wilt u dit zo snel mogelijk oplossen om onnodige kosten te voorkomen. Geen nood! Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons en wij verhelpen uw daklekkage snel, vakkundig en voordelig. In geval van nood staan wij 24/7 voor u klaar. We hebben meerdere vestigingen in Nederland en zijn dus altijd dichtbij. Heeft u dus een daklekkage door hevige regenbuien, storm of andere onvoorziene schade? We helpen u graag! Wilt u direct iemand spreken? Bel dan gerust naar 085 065 39 39 voor meer informatie, u krijgt direct een dakspecialist aan de lijn. Heeft u liever contact per mail? vul dan ons contactformulier in

Als u vermoedt dat u een lekkage heeft, maar u het niet zeker weet of deze lekkage klein lijkt, dan komen we snel langs voor een gratis lekdetectie, waarbij we vaststellen of er sprake is van lekkage, waar deze zich bevindt, wat de oorzaak is en hoe we die op kunnen lossen. Daarna bespreken we vrijblijvend het vervolg met u.

Neem direct actie wanneer u vermoed een daklekkage te hebben

Na verloop van tijd kan een daklekkage veel schade veroorzaken. Zowel in als onder uw dak:
Door het vocht kan dakbedekking of isolatiemateriaal beschadigen, waardoor de lekkage groter kan worden.
Het vocht kan het houtwerk van uw dakconstructie aantasten.
In uw muren kan vocht scheuren, afbladdering van stucwerk of behang en schimmelvorming veroorzaken.
Door vocht kan uw vloer scheuren of opbollen.
Apparatuur onder een lekkage kan ernstig beschadigen, waardoor kortsluiting en brand kunnen ontstaan.
Meld hier uw daklekkage
In de meeste gevallen zijn wij gelukkig al lang bij u langs gekomen om dergelijke ellende te voorkomen. Vermoedt u een lekkage, dan voeren wij namelijk gratis een lekdetectie uit en brengen u daarna advies en een vrijblijvende offerte uit voor eventuele vervolgwerkzaamheden. Zo blijft uw dak stevig en blijft voor u de overlast van een lekkage achterwege of beperkt.

Snel op locatie bij spoedgevallen

Doordat wij meerdere vestigingen hebben zijn we in geval van nood altijd snel op locatie. Loopt het water naar binnen of vermoed u dat er een daklekkage schade aanricht? Bel dan direct onze 24/7 spoedlijn op 085 065 3939. We komen dan vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is. Met onze 25 jaar ervaring kunnen we altijd een goede en snelle oplossing bieden tegen een eerlijke prijs. Bovendien geven wij u uitgebreid advies op locatie op het gebied van dakonderhoud en eventuele dakreparaties of -vervanging. Uiteraard kunt u ons ook bellen wanneer geen sprake is van spoed maar u wel graag meer informatie of advies wilt over één van onze diensten. Onze dakdekkers staan graag voor u klaar.
Bel: 085 065 3939Of klik hier voor ons contactformulier

Vraag een offerte aan

Vraag direct een offerte aan of laat uw dak gratis inspecteren. We helpen u graag verder.
Deskundig advies
10 jaar garantie
9 vestigingen
24/7 service
Gratis dakinspectie
Eerlijke tarieven
Hoge klantentevredenheid

Neem vandaag nog contact op

Bel direct met onze klantenservice of vul ons contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel: 085 065 3939Of klik hier voor ons contactformulier

Spoedreparatie om schade te voorkomen

Helaas komt het soms wel eens voor dat u ons direct nodig heeft en dat we niet kunnen wachten met reparatie. Zo kan bijvoorbeeld bij een storm ernstige schade ontstaan die een (grote) lekkage tot gevolg heeft. Het maakt in dat geval niet uit welke dag het is en welk tijdstip. Wij zorgen ervoor dat we zo snel als we kunnen ter plekke zijn en uw dak repareren, of in elk geval een noodoplossing bieden.
Onze dakdekkers hebben meer dan 25 jaar ervaring met pannendaken en platte daken. Op professionele wijze wordt uw dak weer waterdicht gemaakt. 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? We staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons 24/7 bellen op 085 065 3939. Voor contact per mail vult u ons contactformulier in.
Offerte aanvragen
Snel een vrijblijvende offerte nodig?
Bel nu  085 065 3939
of vul ons contactformulier in
Kom direct in contact met een dakspecialist

Wij zijn uw dakdekker uit de regio

Contact opnemen

Snel op locatie bij spoedgevallen

Doordat wij meerdere vestigingen hebben zijn we in geval van nood altijd snel op locatie. Loopt het water naar binnen of vermoed u dat er een daklekkage schade aanricht? Bel dan direct onze 24/7 spoedlijn op 085 065 3939. We komen dan vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is. Met onze 25 jaar ervaring kunnen we altijd een goede en snelle oplossing bieden tegen een eerlijke prijs. Bovendien geven wij u uitgebreid advies op locatie op het gebied van dakonderhoud en eventuele dakreparaties of -vervanging. Uiteraard kunt u ons ook bellen wanneer geen sprake is van spoed maar u wel graag meer informatie of advies wilt over één van onze diensten. Onze dakdekkers staan graag voor u klaar.

Daarom kiest u voor Antonis Dakonderhoud

We hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen daarom altijd het beste advies geven. Wij bespreken vooraf uitgebreid de situatie en geven u d.m.v. een vrijblijvende offerte advies over de beste mogelijkheden voor uw dak. Is er sprake van een daklekkage of noodgeval? Bel dan direct naar 085 065 3939 voor een snelle oplossing. 
> Klik hier voor een gratis dakinspectie of offerte

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie aan. Een aanvraag is binnen een minuut gedaan. 

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
🔒 We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Dakspecialist in uw regio

Wellicht heeft u nog vragen over onze dienstverlening? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook kunt u gemakkelijk een aanvraag indienen via ons contactformulier om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Er is altijd iemand beschikbaar in uw regio.
Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.

Algemeen- / Spoednummer

085 065 3939

Regionale nummers:

Den Bosch: 073 203 2581
Rotterdam: 010 307 5618
Tilburg: 013 203 2859
Amsterdam: 020 244 0602
Nijmegen: 024 202 2431
Utrecht: 030 227 2394
Eindhoven: 040 304 6373
Den Haag: 070 221 1743
Breda: 076 700 2579

WhatsApp: 06 2552 4440

Bekijk onze projecten

Gecertificeerd
Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd en werken volgens de beste en nieuwste werkwijze uit de branche.
Ervaren
Met onze ruime ervaring op het dak is geen karwei ons te moeilijk. 
Betaalbaar
Door efficiënt te werken kunnen we onze tarieven betaalbaar houden zonder in te leveren op kwaliteit.
Gratis dakinspectie
Voorkom onkosten die voorkomen hadden kunnen worden en laat uw dak gratis door ons inspecteren.

Dit zeggen onze klanten over ons

Uw mening is belangrijk voor ons.

Wij vinden het fijn als u ons vertelt dat we deze inzichten mogen delen en zijn trots op het feit dat we deze beoordelingen met u kunnen delen.
Edwin Vreijdenberger
21 maart 2023

We zochten op heel korte termijn een oplossing om de schuine - en platte daken van ons huis te renoveren en voor te bereiden op plaatsing van zonnepanelen. Antonis Dakonderhoud kon snel komen kijken en adviseerde ons goed over de mogelijkheden van dakisolatie buiten die voldoet aan de overheidsnorm. We hebben de dakpannen laten vernieuwen en meteen geïsoleerd onder de pannen. Verder is het plat dak ook geïsoleerd en vernieuwd en ook de dakkapel is gedaan. Het ziet er prima uit en complimenten van de buren. En merkbaar warmer in huis. Fantastisch dat dit lukte op zeer korte termijn, met een leuke ploeg en in twee dagen klaar. Prima geregeld!

Nino Petersen
10 maart 2023

Top bedrijf had een lekkage en werd snel geholpen door deze toppers. Ik raad dit bedrijf zeker aan!! Nog bedankt jongens ga zo door 💪🏼

Alexander Regeer
7 maart 2023

Een dakdekkersbedrijf waar je gewoon van op aan kunt en doen wat ze beloven. Dakinspectie kon snel worden uitgevoerd en mede vanwege jarenlange ervaring kon er op korte termijn direct een goede en volledige offerte worden aangeleverd. Na opdrachtverstrekking konden ze ook binnen 2-3 weken starten met een compleet nieuw en geïsoleerd dak als eindresultaat. Dus dank hiervoor!

Ronald Stuijfzand
2 maart 2023

Samen met mijn buurman hebben we een nieuw dak met isolatie laten doen door Antonis Dakonderhoud. Alles verliep heel netjes en correct vanaf moment van offerte acceptatie tot aan oplevering van het nieuwe dak. Hardwerkende mannen die in een week het dak gedaan hebben. Duidelijke offerte en afspraken worden netjes nagekomen. Wij zijn tevreden.

Diana van Hal
17 februari 2023

Recensie: Een fijn bedrijf! Heldere communicatie, zeer degelijke dakinspectie, snelle reacties op vragen. Geen lange wachttijden.. Mijn dak is gerenoveerd, van nieuwe dakpannen voorzien en geïsoleerd in een dag! Wel met een ploeg van vier man sterk. Harde werkers en zeer gemotiveerd en deskundig! Prettig in de omgang. Blij met mijn niewe dak. Blij met Antonis Dakonderhoud!

E Vl
12 februari 2023

Mooi dak geworden, snel in reactie en het plaatsen.

berend boogaerdt t hooft
7 februari 2023

Samen met mijn buren hebben we ons dak laten vernieuwen met isolatie en nieuwe daklatten. Super snel gegaan en binnen 3 dagen was de klus gereed

Tim Masselink
6 februari 2023

Zeer tevreden met het werk. Ons dak was toe aan onderhoud en daarom hadden we ze ingeschakeld. Ze komen met een heel team, lift en materiaal en werken super snel en effectief. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Arianne Scholten
6 februari 2023

Antonis Dakonderhoud was snel beschikbaar voor het beoordelen van mijn oude dak. Tevens ontving ik diezelfde dag nog een offerte voor dakisolatie en vervanging van de pannen. Uitvoer van de werkzaamheden is snel en vakkundig gedaan. Het dak ziet er netjes uit en wat ik erg fijn vond is dat de werkzaamheden ook tijdens mijn afwezigheid uitgevoerd konden worden. Ik zou Antonis Dakonderhoud aanraden aan anderen voor dakonderhoud.

databaseenvelopelayers