Last van Daklekkage?

Antonis Dakonderhoud is uw specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Bel direct: 085 065 39 39 of vul het contactformulier in.

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP
WhatsApp ons

  Vraag hier een vrijblijvende offerte of dakinspectie aan

  Daklekkage

  Daklekkage VerhelpenU zit rustig in uw huis, maar ziet ineens dat uw plafond vochtig of nat is. Dan kan het zijn dat u last heeft van een lekkage aan uw dak. Uiteraard wilt u dit zo snel mogelijk oplossen om onnodige kosten te voorkomen. Geen nood! Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons en wij verhelpen uw daklekkage snel, vakkundig en voordelig. In geval van nood staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We hebben meerdere vestigingen in Nederland en zijn dus altijd dichtbij. Heeft u dus een daklekkage door hevige regenbuien, storm of andere onvoorziene schade? We helpen u graag! Wilt u direct iemand spreken? Bel dan gerust naar 085 065 39 39 voor meer informatie, u krijgt direct een dakspecialist aan de lijn. Heeft u liever contact per mail? vul dan ons contactformulier in of mail naar info@antonisdakonderhoud.nl.

  Als u vermoedt dat u een lekkage heeft, maar u het niet zeker weet of deze lekkage klein lijkt, dan komen we snel langs voor een gratis lekdetectie, waarbij we vaststellen of er sprake is van lekkage, waar deze zich bevindt, wat de oorzaak is en hoe we die op kunnen lossen. Daarna bespreken we vrijblijvend het vervolg met u.

  Neem direct actie wanneer u vermoed een daklekkage te hebben

  Na verloop van tijd kan een daklekkage veel schade veroorzaken. Zowel in als onder uw dak:

  • Door het vocht kan dakbedekking of isolatiemateriaal beschadigen, waardoor de lekkage groter kan worden.
  • Het vocht kan het houtwerk van uw dakconstructie aantasten.
  • In uw muren kan vocht scheuren, afbladdering van stucwerk of behang en schimmelvorming veroorzaken.
  • Door vocht kan uw vloer scheuren of opbollen.
  • Apparatuur onder een lekkage kan ernstig beschadigen, waardoor kortsluiting en brand kunnen ontstaan.

  Maak gebruik van onze gratis lekdetectie

  Neem Contact op

  Maak direct een afspraak voor een gratis lekdetectie. Bel direct 085 065 39 39 voor gratis advies.

  We controleren uw dak

  Onze dakdekker controleert uw dak op mankementen.

  Lekkagerapport

  U ontvangt van ons een daklekkagerapport inclusief foto's.

  Vrijblijvende offerte

  U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met prijsindicatie.

  In de meeste gevallen zijn wij gelukkig al lang bij u langs gekomen om dergelijke ellende te voorkomen. Vermoedt u een lekkage, dan voeren wij namelijk gratis een lekdetectie uit en brengen u daarna advies en een vrijblijvende offerte uit voor eventuele vervolgwerkzaamheden. Zo blijft uw dak stevig en blijft voor u de overlast van een lekkage achterwege of beperkt.

  Daklekkage Melden

  vochtvlekken-door-daklekkage-dakreparatie

   Spoedreparatie om schade te voorkomen

   Helaas komt het soms wel eens voor dat u ons direct nodig heeft en dat we niet kunnen wachten met reparatie. Zo kan bijvoorbeeld bij een storm ernstige schade ontstaan die een (grote) lekkage tot gevolg heeft. Het maakt in dat geval niet uit welke dag het is en welk tijdstip. Wij zorgen ervoor dat we zo snel als we kunnen ter plekke zijn en uw dak repareren, of in elk geval een noodoplossing bieden.

   Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig is, maar mocht dat toch zo zijn, neem dan direct contact met ons op via 085 065 3939. Wij staan dag en nacht voor u klaar, 24/7 in 9 vestigingen!

   Waarom Antonis Dakonderhoud?

   Niet alleen hebben wij 25 jaar kennis en ervaring op het dak, maar ook bieden wij 10 jaar garantie op ons werk. Dit betekent dat in het geval dat er een lekkage is die onder onze garantie valt, wij hem gratis voor u repareren. Bovendien kunt u de gratis lekdetectie combineren met een gratis dakinspectie.

   Onze voordelen op een rijtje

   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt
   ✔ Deskundig Advies
   ✔ 25 Jaar Ervaring
   ✔ Altijd in de buurt

   Gratis Dakinspectie

   Gratis Dakinspectie

   Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en voorkom onkosten door achterstallig onderhoud.

   Google Reviews

   We hebben altijd een vestiging in de buurt!

   Landelijke dekking met een compleet aanbod van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn ervaren, gecertificeerd en voorzien van de beste gereedschappen. Bel direct met een dakdekker bij u in de buurt.